Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket[ÜCRETLİ] EARTH ESX İNFİNİTY PAKET OPTİMİZE RESMON VE SCRİPTLER
Sistemler çok eski bence forumda paylaşılan altyapılarla bunun aynısı çıkarılır daha yeni nesil sistemler kullanırsanız belki o zaman ilgi görür yine de iyi satışlar
Sistemler çok eski bence forumda paylaşılan altyapılarla bunun aynısı çıkarılır daha yeni nesil sistemler kullanırsanız belki o zaman ilgi görür yine de iyi satışlar
Merhaba Siyah adam Ben sizin sunucunuzda çok fazla rolde bulundum fakat paketinizin pek hoşuma gitmeyen yanları vardı yani en çok fps durumu fps çok düşük yerin altına düşmeler donmala kasmalar çok gerçekleşiyor ben bütün ekran kartı ayarlarımı yaptım güç ayarlarını felan 250 gb m2 ssdi kullanıyorum 16 gb ram i5.7.nesil 1050 ti var ve 30-40 fps alıyorum Yinede iyi saıtşlar
Olabilir Bide sunucu yüksek çekiyor normal 180 kişi felan varken oynamaya çalışıyordum ama 250 çekerse bir işlemci çekilişi yaparsan sorunum kalmaz DDD
Olabilir Bide sunucu yüksek çekiyor normal 180 kişi felan varken oynamaya çalışıyordum ama 250 çekerse bir işlemci çekilişi yaparsan sorunum kalmaz DDD
Üstad pakette fazlasıyla ymap fazlasıyla araçlar var üstelik galeride oyun içi parayla satılan bir çok modlu araçlar vardı muhtemelen ondan olabilir zaten v2ye geçiş yaptık bi girip test etmen hoşuma gider discord üzerinden dönüş yapabilirsen baya bi iyleştirmeler yapıldı ama bu paketteki rekorum 270 bu arada
Üstad pakette fazlasıyla ymap fazlasıyla araçlar var üstelik galeride oyun içi parayla satılan bir çok modlu araçlar vardı muhtemelen ondan olabilir zaten v2ye geçiş yaptık bi girip test etmen hoşuma gider discord üzerinden dönüş yapabilirsen baya bi iyleştirmeler yapıldı