Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başarılarımla övünen biri değilim bir insan başarılarını herkese göstermek zorunda değil.Sanırım kendini kanıtlamaya çalışıyorsunki insanlara başarılarınla övünüyorsun.
Dostum yeni baslamakla alakası yok bir kaç gün önce makinem ile ilgili bir soruncikti forumda yardım istedim zaten kimse çözemedi kendisi bile gelmiş bana burda laf atıyor
Başarılarımla övünen biri değilim bir insan başarılarını herkese göstermek zorunda değil.Sanırım kendini kanıtlamaya çalışıyorsunki insanlara başarılarınla övünüyorsun.
Eğer bir başarın varsa ovunebilirsin övünmek ile egoyu karistirma yeter daha kendin çözemediği hataya sql bile kuramiyor diye laf atma o halde?
Yazdığım 6 yazının 1 ini cevaplama dan anlaşılıyor zaten durumun.
Emin ol amacım insanları asağlamak olsa bunu yapardım.