Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yetkili Olmak İstiyorum[ÜCRETLİ] 2 Kişi Developer Olmak İstiyoruz
referanslardaki doğruluk nedir istanbul rpde felan seni göremedim hiç CAN ABİ asla developer almadı ve diğerlerinde hiçbiryerde görmedim yani tavsiye etmem
referanslardaki doğruluk nedir istanbul rpde felan seni göremedim hiç CAN ABİ asla developer almadı ve diğerlerinde hiçbiryerde görmedim yani tavsiye etmem
Kanka zamanında beni galeri scripti çalışmadığı için çağırıp yaptıran dev permi veren kişiydin ne zaman bu kadar referansın oldu script yazmaya başladın .d
Kanka zamanında beni galeri scripti çalışmadığı için çağırıp yaptıran dev permi veren kişiydin ne zaman bu kadar referansın oldu script yazmaya başladın .d