Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Web panele sahip olan
Webten garaj,blips, ve bir özellik restartsız eklenip çıkartılabilen.
Donata silah araç ve bir çok itemleri site üzerinden satın alındığı gibi envantere gelen bir sistem geliştiren NATİON HOSTİNG <3
Konudan konuya değişir..
Mesela ugurakay, çok başarılı şeyler yapmış. Örneğin advancedFishing. Daha önce böyle güzel bir şey görmedim. Sade ama hoş, detaylı ama basit.
Bir başka örnek verebileceğim TGIANN, sağlam bir gelirim olsa tebex sayfasından almadığım şey kalmaz, o derece güzel şeyler yapıyor.
Yabancıların yaptıklarını görmedim, incelemedim ama TR'den çıkan projeler gerçekten çok iyi. Ah birde leaklenmeseler..
Web panele sahip olan
Webten garaj,blips, ve bir özellik restartsız eklenip çıkartılabilen.
Donata silah araç ve bir çok itemleri site üzerinden satın alındığı gibi envantere gelen bir sistem geliştiren NATİON HOSTİNG <3