Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sistemine laf etmedim ben sadece önerimi sundum o sunucudaki herkesi banlamak yerine benim yaptığım tarzda sadece istediğin kişi banlayabilirsin bunu söyledim benim fikrim bu tabiki başkası başka türlüde düşünebilir
troll olarak nitelendirmek saçma değil çünkü insanlar başaka insanları zevkini bozmaya hakaret etmeye hakına sahip değil ve o discord sunucuda olan kişilerde genel olarak öyle zaten %90 yazıyor hepsi değil elbete ama büyük bir önlem
troll olarak nitelendirmek saçma değil çünkü insanlar başaka insanları zevkini bozmaya hakaret etmeye hakına sahip değil ve o discord sunucuda olan kişilerde genel olarak öyle zaten %90 yazıyor hepsi değil elbete ama büyük bir önlem
Trollemeyi flan savunmadım sunucu da bulunan herkes troll olucak diye bir şey yok onu ifade etmeye çalışıyorum. Sen bu oluşturduğun sistem ile %10luk oyuncu kısmını da elemiş oluyorsun.
Trollemeyi flan savunmadım sunucu da bulunan herkes troll olucak diye bir şey yok onu ifade etmeye çalışıyorum. Sen bu oluşturduğun sistem ile %10luk oyuncu kısmını da elemiş oluyorsun.
ben bu sistemle sunucumdan baya bi trollü engeldim hile yide ve sunucumda hergün troll varken artık troll yok belki vardır 1 2 öyle olmayan ama vardı 25 kişi troll ona yapabileceğimiz birşey yok
30TL'lik sisteme bu kadar saçma yorumlar yapıp sistemi bu şekilde eleştirmenizin yanlış olduğunu düşünüyorum. Gelen kişiler bu sunucudaysa loglara atılır admin ekibide kişileri ona göre inceleyebilir veya yan hesapdan o sunucudaki eylemlerini, konuşmalarını kontrol edebilir. Fakat benim düşüncem rol vermemesi daha iyi olabilir.
30TL'lik sisteme bu kadar saçma yorumlar yapıp sistemi bu şekilde eleştirmenizin yanlış olduğunu düşünüyorum. Gelen kişiler bu sunucudaysa loglara atılır admin ekibide kişileri ona göre inceleyebilir veya yan hesapdan o sunucudaki eylemlerini, konuşmalarını kontrol edebilir. Fakat benim düşüncem rol vermemesi daha iyi olabilir.
teşekürler deyerli yorumun için dediğim gibi eksikleri var şeyleri var ben rolü yetkili ekip için dikat etsinler diye verdim bunu yapmamasınıda sağlayabiliriz zor değil önerin için teşekür ederim bazı insanlar olucak hep kötülemek istiyen