Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazdığın şeyin türkçe yazılımını bilmiyorsan bu benim sorunum değil skript diyede yazılabilir.Bilmemen senin suçun değil ama öğrenmek istememen ayıp güzel kardeşim.Ayrıca dil kursuna gidip kelimelerin anlamını öğrenmeni isterim modernin anlamı hiçbir yerde olmayan şeye denmez güncel olan şeye denir öğretmek istedim.
yanlsi değil yanlış lütfen dikkat ederek yazalım. Öncelikle yorumun için teşekkürler ilk olarak skript yazımında yanlış olan bir şey göremedim.Ayrıca modernin kelime anlamı benim bildiğim kadar bulanan çağa uygun güncel demek .Sunucumuzun skriptlerinin hala modern olduğunu düşünüyorum gayet yeni ve güncel skriptler mevcut.Her geçen gün güncellenmeye devam ediyor forumu güncellemiyoruz sadece discord adresindeki güncellemeler bölümünden bunu görebilirsiniz.Sen sanırsam moderni hiçbir yerde bulunmayan şeklinde anladın.Türkçedeki temel kelimelerin anlamlarını tam olarak bilmeden başkalarının dil kullanımını sorgulamanızı tavsiye etmem.İyi günler.
Bu cevabı sana vermemiştim zaten üstte bulunan arkadaşa cevap vermiştim.Paketlerine ve oyuncu sayına gelirsek burası maalesef beni ilgilendirmiyor.Benim konumda beni ilgilendiren konular hakkında yorum yaparsan senirim,iyi günler.
Bu cevabı sana vermemiştim zaten üstte bulunan arkadaşa cevap vermiştim.Paketlerine ve oyuncu sayına gelirsek burası maalesef beni ilgilendirmiyor.Benim konumda beni ilgilendiren konular hakkında yorum yaparsan senirim,iyi günler.
Ben size öyle birşey demedim sadece sunucunuz varsa ve bizim yaptığımız sunucuyu eleştiriyorsanız eleştirmek için bizden daha iyi yaptığınız sunucuyu görmek isterim anlamında bana özelden yazabilirsiniz dedim ama anlamamakta cidden üstünüze yokmuş.