İlgili Yönetim, discord sunucularına gittiğimde gayet iyi bir şekilde ilgilenildi Sunucu daha tam olarak açılmamış yarın açılacak gibi birşey dedi. Girip inceledim gerçekten harika scriptler var.Hiçbir sunucuda görmediğim meslekleri gördüm. Organizatör, Hacker (Meslekler rol içinde gerçekten iyi işler çıkarır.)Hacker mesleğinide inceleme şansım oldu menüsü gerçekten kaliteli ( Daha gerçekçi olsun diye Z menüyü kapatmışlar. Hacker kaç polis olduğunu görebiliyor belirli bir ücret karşılığında, kart çalma ve kapı açma da cabası.Çoğu sunucuda gcphone buglu burda düzgün ve içinde sarı sayfalar vs. var o da güzel olmuş. Ek olarak .ok kaliteli bir grup gelmediği sürece kimseye çete mafya vs. vermeyi düşünmüyoruz dedi bu çok güzel... Kurucuları aşırı samimi, kayıtlarla ve benim kaydımla birebir ilgilendi, ekibi eksik olduğu için değil, herkesi eşit gördüğü için... Sitelerinde devamlı canlı destek ekibi var, bir problemim olduğunda yazdığım an geri dönüş alıyorum. Sunucuda lisanlı key var, modlu kıyafet vb. inanılmaz güzellikleri var. Herkese tavsiye edebileceğim "roleplay" sunucusu...