Discord Adresimiz :
Next Roleplay 2020 Devrine Hazır mısın? (İsyan 1)
Yeni Nesil Scriptler İle Deneyimli Yetkili Kadromuz ve Diğer sunucuların yaptığı gibi saçma sapan yere ban yemek yok!
bunun garantisini sizlere sunuyoruz bir çok oynadığım yetkililik yaptığım sunucularda neden nefes alıyorsun diye ban yedim
Kendini beğenmiş yetkililerden ve kuruculardan sıkıldıysan bizi bul.
Next Roleplay Diğer Bilgiler Ve Ekran Görüntüleri
Bizim Makinemiz Şöyle Büyük Böyle Büyük Diye Muhabbetlere Girmeyeceğim Makinemiz AMD Ryzen9 16 Gb ram i bulunmakta
Yetkili Ekibimizin Deneyimli ve Adaletli olduğunu idda ediyorum.
Sunucumuzda Borsa da bulunmakta Ne GunRP ön planda ne SosyalRP ikiside eşit ve eğlenceli şekilde gitmektedir sunucumuz tamamen yenilikçi ve görüşlere açık DLC Araçlarımız Modlu Araçlarımız Tamamen Kontrol Edilip Güncellenip Sizlere Sunulmuştur.
Motellerimiz Evet 3 Tane Var
Telefonumuz Ve F3 Menümüz
Kumar Malikanemiz
Modlu Galerimiz
Go-Kart Alanımız
Modlu Mekaniklerimiz
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Next Roleplay 2020 Devrine Hazır mısın? (İsyan 1)
Yeni Nesil Scriptler İle Deneyimli Yetkili Kadromuz ve Diğer sunucuların yaptığı gibi saçma sapan yere ban yemek yok!
bunun garantisini sizlere sunuyoruz bir çok oynadığım yetkililik yaptığım sunucularda neden nefes alıyorsun diye ban yedim
Kendini beğenmiş yetkililerden ve kuruculardan sıkıldıysan bizi bul.
Next Roleplay Diğer Bilgiler Ve Ekran Görüntüleri
Bizim Makinemiz Şöyle Büyük Böyle Büyük Diye Muhabbetlere Girmeyeceğim Makinemiz AMD Ryzen9 16 Gb ram i bulunmakta
Yetkili Ekibimizin Deneyimli ve Adaletli olduğunu idda ediyorum.
Sunucumuzda Borsa da bulunmakta Ne GunRP ön planda ne SosyalRP ikiside eşit ve eğlenceli şekilde gitmektedir sunucumuz tamamen yenilikçi ve görüşlere açık DLC Araçlarımız Modlu Araçlarımız Tamamen Kontrol Edilip Güncellenip Sizlere Sunulmuştur.
Motellerimiz Evet 3 Tane Var
Telefonumuz Ve F3 Menümüz
Kumar Malikanemiz
Modlu Galerimiz
Go-Kart Alanımız
Modlu Mekaniklerimiz
Ekli dosyalar
Son düzenleme: