Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NEXT ROLEPLAY | KALİTELİ SCRİPTLER | WHİTELİST | www.areraweb.com |
Sistemler fena gözükmüyor fakat şöyle bir öneride bulunmak isterim; tanıtımı biraz yazı biçimi, görsel olarak düzenlerseniz güzel olur. Tanıtım içerisinde logo göremiyorum, logo sizi temsil eder. Bunun yanı sıra hacker sistemi çok op gibi gözüküyor. Umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz, güzel yerlere gelirsiniz. Bol şans dostlar. ?
Sistemler fena gözükmüyor fakat şöyle bir öneride bulunmak isterim; tanıtımı biraz yazı biçimi, görsel olarak düzenlerseniz güzel olur. Tanıtım içerisinde logo göremiyorum, logo sizi temsil eder. Bunun yanı sıra hacker sistemi çok op gibi gözüküyor. Umarım istediğiniz başarıyı elde edersiniz, güzel yerlere gelirsiniz. Bol şans dostlar. ?
Teşekkürler,Hacker Sisteminde Ne kadar Seviye Atlarsan O Kadar EXP Elde Edersin Bu EXP'lerlede Bu Araba bozma Hesap Hackleme Gibi Özellikleri Açarsın EXP Atlamakta İnan Zor Ayrıca Önerin İçinde Teşekkürler. ❤
Günlük 4 adet hack yapma hakkınız var eğer başarılı olursa 0 ile 10 arasında xp veriyor başarısız oldugunuzdada aynı şekilde 0 ile 10 xp arasında xp kaybediyorsunuz artı.