Öncelikle merhaba oyuncu, bu sunucuyu açma amacımız gurur sahibi oyuncu kitlesini çekmek ve o oyuncuyu eskisinden daha da iyi biçimde baydırtmadan rol yapma amaçlarından saptırtmayıp farm yapma adam kesme polisten kaçma gibi amaçlara kaydırmadan hepsini yeterli dozlarda oyuncuya en iyi şekilde tattırmak. 2 Sene önceki chill kasaba sistemlerinin yaygın olduğu zamanlarda hoş rollerin döndüğü zamana sizi tekrardan geri götürüp çok daha ciddi roller ile dejâvu yaşatmaya çalışacağız. Bu hissi bende aradığım için hata payı çok az olacak ve çok rahat birbirimizle empati kurmuş olacağız. Emin olun ben 1 gün bile sıkılmam. Sunucuya çok fazla rol bilgisinden ziyade sunucumuzda oynayacak insanın karakterli ve çocuksu bir kafada olmaması amacını düşünüyoruz. Bu tarz kitleyi ne olursa olsun rolü ne kadar bilirse bilsin sunucumuzda bulundurmayacağız. Efendi, edepli oyunculara hitap edeceğiz edepsiz oyuncuyu bünyemizde bulundurmayacağız. Oyunda ki roller ile OOC kin ve nefret sahiplenecek insan türünden göremeyeceğiniz destekte bile efendiliğini bozmadan tartışabilecek gurur sahibi insanları arıyoruz. Dediğim gibi o kitleyi uzak tutmaya çalışacağız. Bana sorarsanız da şuan ki piyasada ki eksik ve yanlış olan şey budur. Ben niyetimizi anlatabildiğimi düşünüyorum, sizlerin de beni anladığını biliyorum.
Discord : Trojen#9487
Discord : ZeleHüm#0001
Discord : Orcun#8201
Discord : Berker Altuntaş#8773
Discord : Trojen#9487
Discord : ZeleHüm#0001
Discord : Orcun#8201
Discord : Berker Altuntaş#8773
Moderatör tarafında düzenlendi: