Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
server.cfg de olan script isimlerini atabilirmisin belki bir script ile geliyo olabilir bildiğim bi script ise veya arıştırınca bişe çıkarsa çözülebilir en kötü kullandığın alt yapıdan olabilir
farklı değişik bişe yok aslında ama y-map dışında bişe olabiliceğini düşünmüyorum.dün interntede biraz bakdım ama hiç böyle bişe görmedim
server ı server.cfg deki scriptleri sadece fivemin kendi alt yapısındaki scriptler sışındaki hepsini stop la aynı yerde böyle bir problem yoksa scriptlerden olabilir eğerki halen aynı ise alt yapını değiştirmende fayda var
farklı değişik bişe yok aslında ama y-map dışında bişe olabiliceğini düşünmüyorum.dün interntede biraz bakdım ama hiç böyle bişe görmedim
server ı server.cfg deki scriptleri sadece fivemin kendi alt yapısındaki scriptler sışındaki hepsini stop la aynı yerde böyle bir problem yoksa scriptlerden olabilir eğerki halen aynı ise alt yapını değiştirmende fayda var
çok değişik sadece sendemi oluyo bu yoksa farklı bir kişide daha oluyomu çünkü alt yapından olabilirmi diyede düşünüyorum ama saçma olur shader ın falan varmı