Birkaç gün önce forumda
S
severus07 adlı arkadaşın istediği temel paketi paylaşıyorum. Yapımı zor bir şey değil biliyorum ama paylaşmanın güzel olacağını düşündüm.
mysql-async
async
essentialmode
esplugin_mysql
es_admin2
es_extended
esx_menu_default
esx_menu_list
esx_menu_dialog
skinchanger
esx_skin
esx_addonaccount
esx_addoninventory
instance
ft_libs
esx_billing
esx_datastore
esx_society
esx_license
esx_identity
esx_property
esx_service
esx_status
esx_basicneeds
esx_optionalneeds
esx_policejob
Sadece temel şeyler var ve her şey Türkçe (bazı şeyleri atlamış olabilirim ) Çok az css düzenlemesi de var. Menü renkleri, kenar yumuşatma ve font. Her şey bende sorunsuz çalışıyor. Her script en son sürüm. Paketi yapmak için AylakMan ın listesini kullandım ona da buradan teşekkür ediyorum. Veritabanı da RAR dosyasının içinde. Umarım faydalı olur
Link:
Not: Polis scriptini sonradan eklediğim için tam bakamadım. Garajı çalışmıyor çalışması için esx_vehicleshop yüklemeniz lazım
Not2: Tatile gideceğim için güncelleme geç gelicek
Not3: Bu projeye güncelleme getirmek yerine daha güzel bir şey yapacağım
mysql-async
async
essentialmode
esplugin_mysql
es_admin2
es_extended
esx_menu_default
esx_menu_list
esx_menu_dialog
skinchanger
esx_skin
esx_addonaccount
esx_addoninventory
instance
ft_libs
esx_billing
esx_datastore
esx_society
esx_license
esx_identity
esx_property
esx_service
esx_status
esx_basicneeds
esx_optionalneeds
esx_policejob
Sadece temel şeyler var ve her şey Türkçe (bazı şeyleri atlamış olabilirim ) Çok az css düzenlemesi de var. Menü renkleri, kenar yumuşatma ve font. Her şey bende sorunsuz çalışıyor. Her script en son sürüm. Paketi yapmak için AylakMan ın listesini kullandım ona da buradan teşekkür ediyorum. Veritabanı da RAR dosyasının içinde. Umarım faydalı olur
Link:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Not: Polis scriptini sonradan eklediğim için tam bakamadım. Garajı çalışmıyor çalışması için esx_vehicleshop yüklemeniz lazım
Not2: Tatile gideceğim için güncelleme geç gelicek
Not3: Bu projeye güncelleme getirmek yerine daha güzel bir şey yapacağım
Son düzenleme: