Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazdığım yazıda yalvardığımı iddia ettiğin kısım hangisi? Eğerki paylaşacaksa burada ki konuyu kaldıracağım. Tabi çekememezlik ya da hazmedememezlik, anlıyorum seni
Mod arkadaşlar rica ediyorum bu gereksiz arkadaşın konuma yazdığı yazıyı kaldırabilir misiniz?
Fivem forumunda scriptin tamamını yapmayı başarmış adamlara "Scripti benimle paylaşırmısın?" diye yalvaran adam burada scripti bitirmiş ve 1000 TL ye satmaya çalışıyor anladım hocam nice scam btw. Modlar bir el atsa iyi olur .
Bu proje yabancı forumda ücretsiz paylaşıldığında satıştan kaldıracağım. Şu an için paylaşılması söz konusu o yüzden bu konu ile ilgili bana yazmanıza gerek yok.
Gerekiyorsa mod. arkadaşlar konuyu kilitleyebilirler.
Srciptin çalışan sürümü paylaşılmış. Ücretsiz bir şekilde almak isteyenler için link bırakıyorum. Benim düzenlemiş olduğum script hala satışta. Kod yazmayı bilmeyip oradan buradan scriptleri alıp satmaya çalışanlara paranızı kaptırmayın
Bana ait olmadığı için ücretsiz sürümüne destek vermiyorum sadece paylaşıyorum. Ücretsiz sürümü çalıştıran olursa video veya ekran görüntüsü eklesin konuya
Srciptin çalışan sürümü paylaşılmış. Ücretsiz bir şekilde almak isteyenler için link bırakıyorum. Benim düzenlemiş olduğum script hala satışta. Kod yazmayı bilmeyip oradan buradan scriptleri alıp satmaya çalışanlara paranızı kaptırmayın
Bana ait olmadığı için ücretsiz sürümüne destek vermiyorum sadece paylaşıyorum. Ücretsiz sürümü çalıştıran olursa video veya ekran görüntüsü eklesin konuya