Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım Tekgoz's Obfuscator(Sifreleme)

Rezil etme? 1:1 source kopyalayıp üstüne fivemde çalışmayan obfuscator yapan ben değilim herhalde? ah tabii copy paste olduğu için bazı kodla vpsini çökertebiliyoz bu da copy paste olduğunun ekstra bir kanıtı.
senin cidden sorunların var kanka git federali yalamaya devam et sen

DF
Lua 5.1 fivem ile uyumlu değil kısaca çalışmasının pek bir imkanı yok 1:1 skidlemiş olsan bile en azından başta credit verseydin 5.3 opcodelarını koyup fiveme uyarladığını düşünebilirdim fakat bunu yapamayacak kadar aciz bir insan olduğun için söylediğin şeyleri takmıyorum bile
Şu görsel de baya komik olmuş
67743
67744

DF
knk beyin özürlüsü fln mısın BCMQ Onu ENGELLEDI Neyini ANLAMIYORSUN Zaten DEOBFUSCATELENIYORDU MOONSEC LD ILE AMA BCMQ ONU ENGELLEDİGİ İCİN DEOBFUSCATELETMEDI CUNKU FEDERAL LURAPH DA CALISIYOR
tm kanka en iyisi sensin tamam en iyi sen biliyon bilge adam

DF
beyler bronidenin ismin ideğiştirdim recep_ivedik yaptım so
recep_ivedik obfusceytır gelio

DF
ah be abi eski günler 1 yıl oluyordur bunu atalı ozaman ki fivem iyiydi
yok kanka o zamanki fivem iyi değildi o zaman fivemde insanlar teknik tarafı fazla bilmiyordu dolayısıyla paket yapana dev. deyip para yedirtiyorlardı o paranın tatlı geldiği kişilerin çoğu hala sadece paket yapabildiği için eski fivem daha iyidi diye geçiniyor lafı bir kişiye söylemiyorum isteyen üstüne alınabilir

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!