Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rezil etme? 1:1 source kopyalayıp üstüne fivemde çalışmayan obfuscator yapan ben değilim herhalde? ah tabii copy paste olduğu için bazı kodla vpsini çökertebiliyoz bu da copy paste olduğunun ekstra bir kanıtı.
Lua 5.1 fivem ile uyumlu değil kısaca çalışmasının pek bir imkanı yok 1:1 skidlemiş olsan bile en azından başta credit verseydin 5.3 opcodelarını koyup fiveme uyarladığını düşünebilirdim fakat bunu yapamayacak kadar aciz bir insan olduğun için söylediğin şeyleri takmıyorum bile
Şu görsel de baya komik olmuş
knk beyin özürlüsü fln mısın BCMQ Onu ENGELLEDI Neyini ANLAMIYORSUN Zaten DEOBFUSCATELENIYORDU MOONSEC LD ILE AMA BCMQ ONU ENGELLEDİGİ İCİN DEOBFUSCATELETMEDI CUNKU FEDERAL LURAPH DA CALISIYOR
dalga geçiyom la ciddiye mi aldın bunu
neyse skidliğinde başarılar umarım bir gün "code mutation" ve 5.3 opcodelarına uyarlarsın ve biraz kafanı kullanırsın iyi günler!!!
yok kanka o zamanki fivem iyi değildi o zaman fivemde insanlar teknik tarafı fazla bilmiyordu dolayısıyla paket yapana dev. deyip para yedirtiyorlardı o paranın tatlı geldiği kişilerin çoğu hala sadece paket yapabildiği için eski fivem daha iyidi diye geçiniyor lafı bir kişiye söylemiyorum isteyen üstüne alınabilir