Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
#evdekal Merhaba. Bu konuda sizlere
Kendimiz emek vererek baştan kodladığımız ve tasarladığımız telefonu tanıtmak istedim. Amacımız telefonun tasarımına farklı bir hava katmaktı. Ve birkaç yeni özellikte ekledik tabi ki Şimdiki projemiz ise emek gösterip yaptığımız projeleri free şekilde yaymaya çalışanlardan dolayı gizli kalıcaktır.
? Video çok yakında geliyor arkadaşlar. Bazı animasyonlar eklendikten sonra konu güncelleyerek paylaşılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz ☺ İşte yeni telefondan bazı görseller. ?
? ÖZELLİKLER ? ? Sunucuya özel tasarlanan ingame internet sitesi ? Meslek maaş bildirimi ? Yenilenen mesaj sistemi
? Canlı veya sunucu borsası (güncellenen)
? Google maps veya sunucu özel haritası
? Evleriniz
? Yeni arama sistemi
? Yeni mesaj oluşturma sistemi
? Yeni kamera sistemi (özelleştirilmiş Uİ)
? Yeni ilanlar
? Yeni son aramalar
? t-chat
? Yeni twitter
? Yeni kişisel bilgiler
? Yeni not sistemi
? Yeni banka banka sistemi (silinmeyen kişiye özel ibanlı)
? Yeni kişi ekleme
? Yeni weazel news
? Yeni instagram ? Ve isteğe bağlı tiktok ? Job a bağlı emekSepeti
? GÜNCELLEMELER ? ? Job a bağlı emekSepeti
❤ Lütfen eklememizi istediğiniz veya öneriniz var ise belirtiniz. ?
?? Fivem Türkiyenin gelişmesini çok istiyoruz. Yakın zamanda udemy derslerimiz başlıyacaktır. ??
Bir önceki konudadiscordhesabım çok istendi iletşime geçmek istersenizdiscord hesabım : Furkan_#6277
Discord adresimiz yanlış değil 'RPX' projesinden bir sebep yüzünden vazgeçtik teşekkürler edebileceğim yardım varsa Clôrusy#1337 bu discord adresinden bana ulaşabilirsin
Discord adresimiz yanlış değil 'RPX' projesinden bir sebep yüzünden vazgeçtik teşekkürler edebileceğim yardım varsa Clôrusy#1337 bu discord adresinden bana ulaşabilirsin