Yanlış anlamadım tartışma yapmayı severim üzlübunun dışına çıkılmadıkça -çıktınız demiyorum-.
Bu verdiğiniz link bir başkasınız görüşünü açıklıyor.
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bakın bu da benim size verdiğim link. Burada da OOP değildir diyor. Ben açıkçası bir kaynak bulup ona yaslanarak "Lutfen bilmediginiz konularda yorum yapmayin, insanlari yanlis bilgiye yonlendirmeyin" demenizi yanlış buldum daha kibar bir anlatım yapabilirsiniz.
Burada demek istediğim bu değildi yanlış anlatmışım kendimi kusura bakmayın. Benim demek istediğim BaseScript classının benim bu kullandığım script için gerekli olmasıydı. BaseScript gerekli olma sebebi ise EventHandling kısmıdır ben BaseScriptin içerisindeki TriggerEvent ve EventHandlers[""]'ları kullandım ama kullanmadığım bir sürü şey var bu da FiveM'in forumunda gördüğüm kadarıyla bazı performans kayıplarına yol açıyor. Sizin dediğiniz .Net kütüphanesinden bahsetmiyorum o benim kullanıp kullanmamama göre şekilleniyor ancak BaseScript classı değil.
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
benim gorusum, nesne yonelimli bir dilin tek sarti; depencity injection, gen aktarimi olmasi. cogu programci da buna katiliyor, bundan 10 yil once class yapisi bunu yapmanin tek yoluydu evet buraya kadar haklisiniz fakat; suanda protatip tabanli diller daha populer. react gibi buyuk frameworkler bile artik fonksiyonel programlamaya gectiler ve nesne yonemli bir hale cevirdiler onlari. yani yavas yavas sinif yapilari, abstractlar, interfaceler php ile tarihe karisiyor diyebiliriz web tarafinda. tabii ki native diller bunu geriden takip etmek zorunda.
c# devoloperleri de ucundan takip ediyor bu olaylari:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.