Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucumfix komikliği ... (Oversell'den uzak durun.)
Bu arkadaşlar illa şunu istiyorlar. O firmanın yaptığına dair kanıt... Ben müşterisi olsam gider sorardım bi açıklık isterdim bunlarda yalakalık yapıyor ...
merhaba, ben sunucumfixten 1 senedir hizmet alıyorum vds lerde sorun yaşamadım şuanda bir ilk yaparak piyasaya threadripper getirdi köstek olmak yerine destek olmak gerekiyor bence iyi forumlar
merhaba, ben sunucumfixten 1 senedir hizmet alıyorum vds lerde sorun yaşamadım şuanda bir ilk yaparak piyasaya threadripper getirdi köstek olmak yerine destek olmak gerekiyor bence iyi forumlar
Zaten kaliteli bir sunucu açıcaksan datafex'den şaşmaman gerekiyor bizzat satın almadım ama 2 3 kere kullanmışlığım oldu gerçekten türkiyedeki fivem açısından en kaliteli makinelere sahipler böyle 5 para etmeyen adamlardan uzak durmak gerekiyor gerçekten...