- Discord
- F3D3R4LL#2433
Dehost bir bu iki oldu artık yeter diyip tüm çıplaklığıyla ortaya dökelim her şeyi ???
Durumuma oversell (1 Tane fiziksele 40-50 tane sanal sunucu koyup overselling yapma ile alakalı bir şey yazıyorum)
Firması olup yine aynı şekilde yapan bir arkadaşım bana yazıyor bana mı yazdın diye yok hayır diyorum.
Biz firma olarak oversell mantığının çalışma şeklini bile takip edemezken adamlar yaptığı itiraf ediyor.
Kim kimin altında kimler fiyatlara karar veriyor.
Durup durup Türknette ki yapıda ki ana dağıtıcılardan hat teklifi alan 0.10 kuruş daha ucuz olsa o tarafa kayacak bir firma
Kendi fiziksel sunucuları olmadığı için
Benden gelip fizikseller için teklif alan, sonra da bizi barındıran koca yürekli necip çakıroğlu....
Çokta kafa yormamak gerektiğini düşünüyorum.
Bu arkadaşlar türeme arkadaşlar kasa toplayamazken yardım istiyor gidip kasasını topluyorum. Sonra bizleri barındırıyor oluyorlar. Adımız üstünden prim yapıyorlar dehost adlı firma bir bu iki oldu neymiş efendim dehost datafexi barındırıyormuş yok efendim neymiş sunucumfix datafexi barındırıyormuş.
2 Adet fizikseli olan eleman 2 kabin barındırıyorsa (bu iki bahsi geçen firmanın kendine ait bile kabini olmaması ayrı bir komiklik tabi) tebrik ederdim yani...
Türknet üzerinde 2-3 büyük firma olarak bir yapı kurduk maliyetleri ortak yapmak için herkesin ağzına laf çalınmış durumda yok aynı yerden hizmet alıyoruz. Yok bizim altımızda barınıyor senin barındığın yapıyı kuran kişilerdenim ben. Bir problem olduğunda veri merkezine giriş yapıp problemi çözenlerdenim aynen efendim bizi barındırıyorsun.
Müşterilerine whmcs & wisecp üzerinden kesilmiş otonom faturayı düzenleyip atıyorlar. Ortada somut bir e-arşiv faturası bile bulunmuyor.
Siz siz olun bu tarz firmalardan uzak durun.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: