Konu devamlı güncellenecektir tanıtımı takip etmeyi unutmayınız.
Yönetim kadronuzda kimler var?
20 yaş üzeri, yıllardır Arma ve FiveM'de hem oyuncu hem de yönetici pozisyonunda bulunmuş 20 kişilik geniş yönetim kadrosuyla bu projeyi başlattık ve amacımız en kısa sürede oyuncu istekleri üzerine hizmet vermek.
Oyun dışında da sohbet edip güzel vakit geçirebileceğiniz, başka oyunlar oynayabileceğiniz bir ortamda keyifli vakit geçirmek, yeni dostluklar kurmak isterseniz burası doğru adres.
Sunucuya nasıl girebiliriz ?
Öncelikle Discord sunucusunda bulunmanız gerekiyor. Link: {discord.gg/eBpnNEY}
Arkadaşlar sunucuya start vermeye çok yakınız. Lütfen
Whitelist formunu doldurduktan sonra sizi Discord sunucusunda mülakat testine alıyoruz.
Sunucuya kabul edilirseniz Discord'da bulunan kurallar bölümünü okuduktan sonra oyuna başlayabilirsiniz.
Girişler Launcher ile olacaktır.
5 Slotlu Karakter Seçme Ekranı
Detaylı Karakter Oluşturma
Modern, Ses Entegreli HUD Tasarımı
Gelişmiş Telefon Scripti
Çok Yönlü F3 Menüsü
Hatasız Disc-Inventory HUD
GALERICI, MEKANIK, EMS VB. OFFLINE OLDUKLARINDA OTOMATIK OLARAK ALGILANIP NPC ILE HIZMET SAGLANMAKTADIR
Giriş Yaptığınızda Ücretsiz Sağlanan Motel Odası
İlk Sürümümüzden Diğer Görüntüler
Her gün daha fazla yenilik ve eşsiz bir rol deneyimi için Discord adresimize bekleriz!
discord.gg/eBpnNEY
Yönetim kadronuzda kimler var?
20 yaş üzeri, yıllardır Arma ve FiveM'de hem oyuncu hem de yönetici pozisyonunda bulunmuş 20 kişilik geniş yönetim kadrosuyla bu projeyi başlattık ve amacımız en kısa sürede oyuncu istekleri üzerine hizmet vermek.
Oyun dışında da sohbet edip güzel vakit geçirebileceğiniz, başka oyunlar oynayabileceğiniz bir ortamda keyifli vakit geçirmek, yeni dostluklar kurmak isterseniz burası doğru adres.
Sunucuya nasıl girebiliriz ?
Öncelikle Discord sunucusunda bulunmanız gerekiyor. Link: {discord.gg/eBpnNEY}
Arkadaşlar sunucuya start vermeye çok yakınız. Lütfen
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'dan foruma ulaşıp, üye olup, örnek başvuru formunda hali hazırdaki hikayenizi ve gerekli soruların cevaplarını vererek kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz. (
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
)Whitelist formunu doldurduktan sonra sizi Discord sunucusunda mülakat testine alıyoruz.
Sunucuya kabul edilirseniz Discord'da bulunan kurallar bölümünü okuduktan sonra oyuna başlayabilirsiniz.
Girişler Launcher ile olacaktır.
5 Slotlu Karakter Seçme Ekranı
Detaylı Karakter Oluşturma
Modern, Ses Entegreli HUD Tasarımı
Gelişmiş Telefon Scripti
Çok Yönlü F3 Menüsü
Hatasız Disc-Inventory HUD
GALERICI, MEKANIK, EMS VB. OFFLINE OLDUKLARINDA OTOMATIK OLARAK ALGILANIP NPC ILE HIZMET SAGLANMAKTADIR
Giriş Yaptığınızda Ücretsiz Sağlanan Motel Odası
İlk Sürümümüzden Diğer Görüntüler
Her gün daha fazla yenilik ve eşsiz bir rol deneyimi için Discord adresimize bekleriz!
discord.gg/eBpnNEY
Son düzenleme: