Öncelikle hepinize selam umarım herkes iyidir. Kısa ve öz bir şekilde konuya giriş yapacağım. 650 saattir GTA 5 ve yaklaşık 1k saat arma3 rp deneyimine sahibim. Ancak sunucu bulmakta güçlük yaşıyorum. Elbette bütün sunucular tanıtımında çok güzel. Herkes emek veriyor o yüzden elbette her sunucunun güzel yanları var ancak benim sunucularda gördüğüm ve baydığım bir olay var bilmem katılır mısınız ama olay şu RP sunucusu diye açılıp sadece HIRSIZ - POLİS oynayan sunucuları görmekten çok sıkıldım. Sosyal rp dediler tek yaptıkları market soymak, hard rp kuyumcu soymak, fun rp banka soymak. Kısacası gerçekten eğlenmedim ve kimse ile tartışmadan bulunduğum sunuculardan ayrıldım. Girmesi çok zor aylarca bekleyeceğim sunucularla işim yok. Gerçekten alımı açık olan ve rol anlamında kuvvetli bildiğiniz sunucular varsa lütfen bu postu cevaplayın.
Lütfen aşağıda belirttiğim sunucu tiplerini şimdiden hiç bana yollamayın.
-Sunucuda az kişi olan sunucuları atmayın ben ekip değilim sunucunun popülasyonu için bir şey yapamam.
-Gun Rp sunucularını atmayın.
-Fun Rp mümkünse atmayın çünkü fun rp yaparken eğlenmeyenlerdenim.
Şimdiden benimle eğlendiğin sunucuyu paylaştığın için teşekkür ederim.
Lütfen aşağıda belirttiğim sunucu tiplerini şimdiden hiç bana yollamayın.
-Sunucuda az kişi olan sunucuları atmayın ben ekip değilim sunucunun popülasyonu için bir şey yapamam.
-Gun Rp sunucularını atmayın.
-Fun Rp mümkünse atmayın çünkü fun rp yaparken eğlenmeyenlerdenim.
Şimdiden benimle eğlendiğin sunucuyu paylaştığın için teşekkür ederim.