Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-Çete,Aile,Sosyal ekip alımları açık.
-Aile,çete ve sosyal ekiplere başlangç yardımı.
-Sunucumuzu gun rp ve sosyal rp arasında ki ince çizgide yürütmeyi hedefliyoruz. Önceliğimiz sosyal rp yapacak ekipleri sunucumuzda görmek.
-Öyle benzersiz script falan gibi sloganlarımız yok önceliğimiz bünyemizdeki oyuncularımızın oyun zevkidir.
-Detayları discord sunucumuzda konuşarak öğrenebilirsiniz.
reis biz ince çizgiyi değil ağırlığın gun rp ye kaydıyı bi sunucu arıyoruz lütfen tam okumadan reklam atmayın ben diyorum gun rp sen diyorsun öncelik sosyal ekip niye atıyorsun ozaman
reis biz ince çizgiyi değil ağırlığın gun rp ye kaydıyı bi sunucu arıyoruz lütfen tam okumadan reklam atmayın ben diyorum gun rp sen diyorsun öncelik sosyal ekip niye atıyorsun ozaman
NormV Roleplay Sezon 2 İle Yenilenmiş Bir Şekilde Geri Dönüyor. NormV Roleplay olarak yeni güncellemeler ile sezon 2 olarak Fivem e geri dönüyoruz. 1 Aylık aranın sonunda yeni sistemler ve yeni kurallarla sizlere güzel, sosyal ve kaliteli rol sunacağımız bir oramı ayarladık. Role önem veren...
''Exodia RP'' Önsöz; Exodia RP'nin Açılış Hikayesi Merhaba RP severler. Ben ''BetaBlocker''. 4 yıl ve 2400 saati aşkın FiveM tecrübesi olan biri olarak en low rp sunucudan en hard rp sunucuya kadar birçok sunucuda rol yaptım. Bu süreçte pek çok şeyi gözlemleme ve tecrübe etme şansını...