Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konuyu inceleye bilirsin istersen dostum Hard Roleplay Artı yaş kitlesi oturmuş Sosyal Odaklı Bir Topluluk
Yakın bir zamanda aktif verilecektir. JSRP
Kanka, versiyon 3 olarak açılıyor sunucu ama eski karakterlere kadar wipe yedi. Yeni açılcak aradığın için gruplaşma çekincen var gibi geldi ondan belirteyim dedim. Karakter hikayesine dayalı rol zorunluluğu olduğu için fazla hard gelir belki dcden bakarsın kendin.
Discord.gg/wadrpg bu cuma açılıyor. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. New York temalı sunucumuz. İlginizi çekerse lütfen iletişime geçin. kişisel discordum ltcry
Yeni açılan sunucumuz Katre Roleplay ile sunucu aramanıza gerek kalmıyor. Lütfen daha detaylı konuşmak için thyphone ile Discord üzerinden iletişime geçiniz
Sunucu Adresi: