Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Sunucu Arıyoruz Sunucu Arıyorum

Grubunuzu Tanıtın

Kendim twitch platformunda yayıncıyım, Güzel bir karakter hikayesi ve karakter kurguladım. Karakterim polis ve orta bir rütbe olup yavaş yavaş karakolda yükselmek istemektedir. Bu rolü yapabileceğim bir yer arıyorum.

İstediğiniz Özellikler

- Deneyimli bir pd ekibine sahip olması
- Hard Rp
- +40 Oyuncu
- Güzel optimizasyon ve fps düşürmeyecek scriptler
- Sosyal Rp'nin bol dönmesi
( Eğer aklınızda giriş rütbesinden başlatmak varsa lütfen yazmayın çünkü karakter hikayesinde San Fransisco'da bir mevkiye kadar yükselmiş durumdadır. Ayrıca sunucunuzda aile, baron, vs. var ise lütfen iletişime geçmeyiniz.)

Son Düzenleme & Notlar

Yukarıda ki şartlar sağlandığından direkt gelip yayınlara başlayacağım, aynı zamanda yayınlarımda sunucunun reklamını yapacağım. Aynı zamanda pd için özen ile ayarlanmış discord ve baştan sona kontrol edilip özenle yazılmış kurallar, telsiz kodları, vb. şeylere sahibim onlarıda seve seve sunucunun hizmetine sokarım.

İletişim: Nydde#9450

Buradan da foruma yanıt verebilirsiniz.
buyrun gelin konuşalım

DF
-Cumhuritet Roleplay QB paketi ile sizi değerli fivem severlere rolü doruklarda yaşatacak !

-7/24 aktif yetkili ekibi vardır. ( Yetkili alımları devam etmektedir.)

-HardRP ve Orta Seviye Ekonomisi ile Fivem Türkiye'de ! Yüksek FPS Garantili.

-Rol bilgisi olan herkes sunucumuza davetlidir.

-Birçok yeni geliştirilmiş legal ve illegal olmak üzere sıkılmayacağınız düzende tasarlanmış meslekler.

-Çete Holding ve ekip alımlarımız aktifdir. Gerekli yardımlar ve konular discord sunucumuza geldiğinizde tarafınıza aktarılır

-Ekip olarak gelenlere özel fırsatlarımız bulunmaktadır.

-Mülakatlarımız için Discord sunucumuza katılabilirsiniz.

-Düzenli çekiliş ve etkinlikler ( Yarışlar, illegal dövüşler, kenevir savaşları )

-Play to Win

-Legal Meslekler : Portakal - Pizza - Balık - Maden - Burger

-İllegal : Kokain - Esrar - Meth - Şarap - Araç parçalama - Ev Soygunu - Mücevher Soygunu - Banka soygunu - Kuyumcu Soygunu - Kredi kartı çalma ve hackleme

discord.gg/cumhuriyetrp
YENİ DENEYİME HAZIRMISINIZ!!!

AKLINDA BİŞEY VARSA HER TÜRLÜ YARDIMCI OLURUZ DOSTUM

DF
Merhabalar,
Sunucumuzda sizi ve ekibinizi görmek isteriz detaylı iletişim için LoanFTW#2899'a yazarsanız iletişime geçebiliriz.
Buradan discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
- Konumuza da bakabilirsiniz. discord.png

DF
Son düzenleme:
Aradığın özelliklerde olduğumuza inanıyorum , arkadaş eklenmiyorsun yanlış paylaşmışsın sanırım .İletişim için ; Alkarist#6906

DF
Leyn Öncelikle Selam Sunucum Gang Ağırlıklı Bir Sunucu Ailede olucak fakat Aile Sınırlı max 6 Aile Olabilir Sunucumda Baron yok Sadece Silah Karteli Ve Uyuşturucu Karteli var bunlar sadece göstermelik Oyun içerisinde Ganglere Ve Aileye Rol paslamak içindir Hard Ekonomiye sahibiz Bir çark sistemim var Hiçbir zaman Sunucuda Kimse Cebi parali Ve silahlı gezemez O kadar Hızlı Bir şekilde Yükselemez Aile Gange sataşamaz yada gang Aileye satasamaz diye birşey yok 2 side Aynı Özelliklere Sahiptir Kimse Kimseden üstün değildir Pd ekibim Bugun içerisinde Geliyor yaklaşık 70kişilik Bir grubla 2 bölünücekler lssd Ve Lspd Olarak Deneyimleri Bayağı yüksektir İletişime Geçmek istersen Can Turan # 3422

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!