Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Space Roleplay | Whitelist | Hard RP | Gerçekçi Ekonomi | DAHA ÖNCE OYNADIĞINIZ TÜM SUNUCULARI UNUTUN
Gerçekten ben sevdim roleplay sunucusu olarak öyle işte sen şusun busun yok herkese eşit davranılıyor ve herkesde rolünü hakkıyla yapıyor gerçekten eğlenceli ve bol bol aksiyon maceralı bir RP serveri herkesi bekleriz, Mechanic Ekibime cırak ve kalfa arıyorum... RAGNARSON MECHANIC
Gerçekten ben sevdim roleplay sunucusu olarak öyle işte sen şusun busun yok herkese eşit davranılıyor ve herkesde rolünü hakkıyla yapıyor gerçekten eğlenceli ve bol bol aksiyon maceralı bir RP serveri herkesi bekleriz, Mechanic Ekibime cırak ve kalfa arıyorum... RAGNARSON MECHANIC