Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
baba boşver onu bunu beni dinle aile yok baron yok kartel yok mafya yok eskisi gibi fun rp sosyal rp en yeni qb paket muazzam arkadaşlık ortamı önümüz kış böyle sıcak ortam bulamazsın kayıta gelince beni söyle ANIL gönderdi de hemen gerekeni yaparlar sende gerekeni yap gel orda burda gezme. not (kimseye karışma kral)
discord.gg/endlessrp
discord.gg/reynarp
-Herkese selamlar
-Hard RP
-Orta ekonomi-Yurtdışı polis sistemi
-Legal ve illegal meslek çeşitliliği
-Düzenli sosyal partiler-aktiviteler
-Yüksek fps ve optimize scriptler
-Aile-Kartel-Baron sistemi yok
-IC para ile satılan mekanlar
-Hızlı ve Aktif yetkili kadrosu
-Admin power durumu yok
-Donate ile üst mertebeye çıkmak yok!
-Yaş sınırı: +17 -Çete
- LSPD-Custom gang alımları devam etmektedir!!!
-Çete-Gang alımları 5-15 kişi yapılmaktadır
-Sosyal rol yardımı
-7/24 Aktif destek
-Haksız Destek söz konusu değildir!!! Hepinizi aramızda görmeyi bekliyoruz Oni RP sunar..
ben Mehmet Öz Çepni Role Play Sunucu Reklam Ajansından Yazıyorum Sunucumuz Yeni Gelen Ekiplere Özel Donet Araba İşletme +Malikane Çetelere İse Donet Araba + Mahalle +Para Olmak Suretiyle Sizi Davet Ediyor Davetimize İcap Ederseniz Bizi Memnun Edersiniz İyi Günler Dilerim