Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Sornsuz motel scripti satın alınır

rentallion

Üye
Yasaklandı
FT Kullanıcı
Web sitesi
reny.life
Sorunsuz 4 4lük çalışan motel scripti satan var ise discord üzerinden iletişime geçebilir Rentallion#0001

DF
Ekli dosyayı görüntüle 1154Ekli dosyayı görüntüle 1155
piyasada bu scripti düzgün calıstıran 2 3 kisiden fazla insan yok.

Kullandığınız script paylaşılmış bir scriptti ve fivem forumda çıkan bir tartışma yüzünden kaldırıldı biz bunun testini günlerce yaptık property sistemini kullandığı için aslında insanların hepsi aynı yerde fakat görünmez oluyor farklı odalara giriş yapıldığında silahla ateş edildiğinde yada yumrukla saldırıldığında kişiye zarar verebiliyor ve ayriyetten oda içerisinde olduğu için aslında diğer odalara girmesi birşeyi değiştirmiyor kişilerin ayak sesleri ve konusma sesleri gelmekte bunun sebebide propertyden dolayı ayrı bir voice channel yapılmamış olmasıdır VoRP'de bunu Voİp ts3 sistemi ile çözmüştür Çalıştırabilen 2-3 kişi tabiri biraz yanlış olabilir bir kaç kod bloğu değişikliği ve eklemelerle rahatlıkla çalıştırılabilir evet içerisinde bir çok kod bloğu düzenlenirken hatalar yapılmış o kod bloklarını düzeltirlerse çalışabilir fakat dediğim buglar ile karşılamamaları mümkün değil kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

DF
Kullandığınız script paylaşılmış bir scriptti ve fivem forumda çıkan bir tartışma yüzünden kaldırıldı biz bunun testini günlerce yaptık property sistemini kullandığı için aslında insanların hepsi aynı yerde fakat görünmez oluyor farklı odalara giriş yapıldığında silahla ateş edildiğinde yada yumrukla saldırıldığında kişiye zarar verebiliyor ve ayriyetten oda içerisinde olduğu için aslında diğer odalara girmesi birşeyi değiştirmiyor kişilerin ayak sesleri ve konusma sesleri gelmekte bunun sebebide propertyden dolayı ayrı bir voice channel yapılmamış olmasıdır VoRP'de bunu Voİp ts3 sistemi ile çözmüştür Çalıştırabilen 2-3 kişi tabiri biraz yanlış olabilir bir kaç kod bloğu değişikliği ve eklemelerle rahatlıkla çalıştırılabilir evet içerisinde bir çok kod bloğu düzenlenirken hatalar yapılmış o kod bloklarını düzeltirlerse çalışabilir fakat dediğim buglar ile karşılamamaları mümkün değil kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.
Tek başına scripti test etmiş sanırım arkadaş. Ses problemi tüm motel scriptlerinde var. Yani çözüm için Ts kullanabilir instance yapısını tam anlamı ile çözebilir (Çözseniz dahi o scriptte bug var.) ya da her oda için ayrı oda oluşturup herkesi farklı odalara koyabilirsiniz.(Şu an bunu yapıyorum bittiğinde satışa sunmayı düşünüyorum. Ama daha bitmedi)

DF
Tek başına scripti test etmiş sanırım arkadaş. Ses problemi tüm motel scriptlerinde var. Yani çözüm için Ts kullanabilir instance yapısını tam anlamı ile çözebilir (Çözseniz dahi o scriptte bug var.) ya da her oda için ayrı oda oluşturup herkesi farklı odalara koyabilirsiniz.(Şu an bunu yapıyorum bittiğinde satışa sunmayı düşünüyorum. Ama daha bitmedi)
Ben sesi vesaire çözdüm seslerde felan bir karışma yok.

DF
Ben sesi vesaire çözdüm seslerde felan bir karışma yok.

Sorun karışma değil zaten aslında herkes aynı odada sadece birbirinizi görmüyorsunuz ayak seslerinizi duyabiliyorsunuz ve konusma sesleri ayriyetten silah atışı yapıldıgında rahatlıkla zarar verilebiliyor bu sorunlar varmı kontrol edermisiniz.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!