Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruSizce TS3 mü yoksa VoiceChat mi daha mantıklı?
Arkadaşlar sunucu için sizce en iyi seçim hangisi olur artıları ve eksileri ile anlatma imkanınız var mı? Bu konuda genel bir fikir almak daha mantıklı geldi hem bilgilenmek istedim
Arkadaşlar sunucu için sizce en iyi seçim hangisi olur artıları ve eksileri ile anlatma imkanınız var mı? Bu konuda genel bir fikir almak daha mantıklı geldi hem bilgilenmek istedim seviyede bu yüzden PMA Voice
Arkadaşlar sunucu için sizce en iyi seçim hangisi olur artıları ve eksileri ile anlatma imkanınız var mı? Bu konuda genel bir fikir almak daha mantıklı geldi hem bilgilenmek istedim
Team speak 3 kulanmak mantiklı değil çünkü sunucunun resmon değerine baktğımızda ilk 5 sırada çıkıyor buda yüksek seviyede fps kayıplarına yol açıyor kulanmama nedenlerinden ilk sırada yer alır + olarak yüksek gpu kulanımı sürekli arkda render atmasından kaynaklı + kopma ses de dalgalanma bunu gibi sorunlar yaratıyor bu yüzden Voice chat PMA tercihimdir. İYİ FORUMLAR