Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fake hesap değil açılış tarihine bakabilirsin paketin indirme linkini atabilir boş konuşma istersen pakette herşey anı 2 sc eklemişsin 2 şey değişmişsin diyorum birşey demiyorum fake hesap diyosun boş konuşma sadrazam yazan herşeyi değiştirmişsiniz fua rp yapmışsınız
fake hesap değil açılış tarihine bakabilirsin paketin indirme linkini atabilir boş konuşma istersen pakette herşey anı 2 sc eklemişsin 2 şey değişmişsin diyorum birşey demiyorum fake hesap diyosun boş konuşma sadrazam yazan herşeyi değiştirmişsiniz fua rp yapmışsınız
Bahsettiğin paket baz alınarak yapılmadı demiyorum.Karşılaştırdığındada bakabilirsin bugların çoğunluğu fixlendi ve günden günede fixlenmeye devam ediliyor.Direk al koy şeklinde yapılmadı.Ve buda senin toxic göründüğün doğrusunu değiştirmez.
Bahsettiğin paket baz alınarak yapılmadı demiyorum.Karşılaştırdığındada bakabilirsin bugların çoğunluğu fixlendi ve günden günede fixlenmeye devam ediliyor.Direk al koy şeklinde yapılmadı.Ve buda senin toxic göründüğün doğrusunu değiştirmez.
aga bende alıp koyuldu diye birşey dediğimi sanmıyorum o pakete script ekleyip bugları fixleyip koymuşsunuz diyorum birşey dediğim yok sen bendende toxic sin bunuda bil
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!