Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kişinin keyi bir süre hesap patladığından dolayı madur kaldı ancak keyi teslim ettikten sonra madur olduğu günleri telafı ettik kendisinden o zamanda mağduriyeti için özür dilemiştim konunun bu kadar gereksiz uzatılmasına gerek yoktu
Merhabalar daha öncesinde bizimde başımıza buna yakın bir şey geldi ilgilenilmedi kimse bakmıyor key stokları yok key satıyorlar 2 gün geç iade yaptılar diye altını çiziyorumki Key elimizde yok 150tl gibi bir para ödedik key stoğumuz yok dediler iadeyi geç yaptılar ve eksik yaptılar.
SONUNA KADAR DOLANDIRICISIN.
Benim ekibime çingene diyosun. Bu piyasada çingene barındırmam diyosun. Ben de bu piyasada dolandırıcı barındırmam.
MADEM O KADAR ERKEKSİN DİYOSUN YA HANİ SANAL DA GÜÇLÜ OLDUĞUM KADAR REELDE DE GÜÇLÜYÜM TARTIŞMAMIZDAN SONRA İNSTAGRAMINDAN NEDEN sibersunucum.net VE @siber_sunucum yazısını kaldırıyosun :d