Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
server de TriggerClientEvent native ini yani Client i tetiklemeyi
Client te RegisterNetEvent ve AddEventHandler nativelerini yani Serverde yazdıgın parametreyi clientte oluşturmayı kullanarak işlemini gerçekleştireceğini düşünüyorum
server de TriggerClientEvent native ini yani Client i tetiklemeyi
Client te RegisterNetEvent ve AddEventHandler nativelerini yani Serverde yazdıgın parametreyi clientte oluşturmayı kullanarak işlemini gerçekleştireceğini düşünüyorum
? koyduğum yere nasıl o veriyi çektireceğim peki?
Attığınız şeyi biliyorum ama yapmak istediğim şeyle attığınız şeyin arasında bir bağ kuramıyorum hocam.
? koyduğum yere nasıl o veriyi çektireceğim peki?
Attığınız şeyi biliyorum ama yapmak istediğim şeyle attığınız şeyin arasında bir bağ kuramıyorum hocam.
bunu hangi yerde yapacaksanız o native in altında yapmanız gerek sonrası server ve clientte Trigger ve Register larla köprü oluşturduğunuz için işleminizi gerçekleştireceksiniz