Öncelikle herkese iyi forumlar ben 2020 İmperial Roleplay 2021 ChillV 2022 LA City 2023 LS City 2023 - 2024 CoastV Community Leaderiyim Bir çoğunuz beni piyasada tanır bugüne kadar kimseyle kötü bir bağlantım yada ismimin herhangi bir yerde kötü bulunmadığını bilirsiniz. 2020 yıllarından itibaren yanımda yetişen adını sayemde duyuran ephesus (Realde de dostluğumuza devam ettiğimiz kardeşimiz) son zamanlarda içtiği uyuşturucularında etkisinde kalarak bir biz dahil olmak üzere bir çok sunucunun canını yakmış paketlerini silmiş çalmış leaklemiş ve bir çok insanın ekmeğiyle oynamış bulunmaktadır kendisiyle düzgünce konuşmaya çalıştık olmadı kavga ettik olmadı kendisi dinlemeyi bilen bir arkadaş kesinlikle değil ben ruh sağlığının yerinde olduğunu pek düşünmüyorum NightV nin paketini aramızı kötü yapabilmek için bizde developerlik yaparken bizim vdsimize yüklemiş biz de bu konuyu eserle paylaşıp bak kardeşim bizim bu konuyla ilgimiz yok al bizim makinemize bağlan paketini her yerden temizle deyip eserle aramızdaki güven bağını güçlendirdiğimiz için ephesus bizde Developerlik yaptığı zamanlardan pakete koyduğu backdoor ve açıkları kullanarak paketimizi silmiştir kendisi özür dilemek yerine hala konuyu uzatarak bugün webhook silmek yada zarar vermek için elinden geleni yaparak kendini daha fazla rezil etmektedir normalde prim vermemek için yazmayacaktım ama madem herkes konuya dahil olmuş bizde içimizdekileri dökelim herkes bu arkadaşın ne mal olduğunu bilsin ve çalışacaksa birkez daha düşünsün. Ben yakın bir zaman içerisinde ailesiyle de konuları görüşeceğimi bildirmek isterim herkese tekrardan iyi forumlar. #uyuşturucuyahayır
UYUŞTURUCUNUN ETKİSİNDE KALDIĞI ANLARDAN BİRİ
DAHA FAZLA CAN YAKMASINA MÜSADE ETMEYİN.
İNANIN ELİMDE ÇOK DAHA FAZLASI VAR AMA ÇİRKİNLEŞMEK İSTEMİYORUM ARKADAŞ KADAR
UYUŞTURUCUNUN ETKİSİNDE KALDIĞI ANLARDAN BİRİ
DAHA FAZLA CAN YAKMASINA MÜSADE ETMEYİN.
İNANIN ELİMDE ÇOK DAHA FAZLASI VAR AMA ÇİRKİNLEŞMEK İSTEMİYORUM ARKADAŞ KADAR