Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar size salty_chat kurulumu (Server-Client) hakkında bilgi vereceğim. Haydi Başlayalım ! İlk olarak oyuncular olarak anlatacağım sonra ise sunucular için anlatacağım. Ekli dosyayı görüntüle 37285
Salty Chat Özellikleri;
3D ses
Ayarlanabilir aralıklar (örneğin fısıltı ve çığlık atmak için)
Mesafeye dayalı düzleşme
Bir oyuncu için birden fazla ses akışı (telefon ve radyo ile birlikte)
Ses efektleri
duvarın arkasında mısınız?
Merhaba Merhaba Merhaba
Megafon - Polis, orada durun!
Gerçekçi ses bozulması
Mesafeye bağlı bozulma
Farklı aralıklar
Ultra Kısa Menzil
Kısa Mesafe
Uzun Menzil
Radyodan radyoya iletişim veya radyo kuleleri aracılığıyla dağıtılan iletişim
] - İndirilen ts3_plugin'i kurun, otomatik olarak TeamSpeak'e yüklemenizi isteyecektir.
- Kurulum bittiğinde TeamSpeak'i yeniden başlatın. - TeamSpeak'i açın ve üst menü çubuğunda, Eklentiler altında "Salty Chat" i görmelisiniz
-Üstte Araçlar> Seçenekler> Eklentiler'e gidin -Salty Chat tarafından 'Etkin'in seçildiğinden emin olun. Şu anda bir TeamSpeak sunucusunda oturum açtıysanız, bu çalışmayacaktır. -Teamspeak'inizi yeniden başlatın.
Farklı telefonlara entegre etmek isteyen arkadaşlar için yabancı bir arkadaşımız detaylı ve güzel anlatım olarak paylaşmış buradan kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. [
Selamlar iyi forumlar , birçok kişinin özelden ve konu altına yazması sonucunda kurulum hakkında destek sağlıyor muyum? olayına açıklık getirmek istedim.
1-2 ay öncesine kadar kurmaya çalışıp kuramayan kişilere özelden destek sağlıyordum. Kendi hazırlamış olduğum detaylı kurulum videosu vardı fakat sistemimi değiştirdiğimden ötürü video kayıplara karıştı. Kısaca artık özelden kurulum hakkında destek sağlamıyorum.
Ancak forum üzerinde arkadaşımın açmış olduğu detaylıca görseller eşliğinde paylaşılan rehber konusunun linkini bırakıyorum detaylıca incelerseniz problemsiz kurabilirsiniz.