Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zamanında bizde 30 boost bastırdık 100 tl ye fakat 6.günden sonra boost transfer edildi güven açısından bir problem yaşadıgını görüyorum sonuç olarak kimse bilemez 6 gün sonra boostu transfer edecegini bunda bir hata oldugunu düşünmüyorum güven problemi yaşanmış.
Zamanında bizde 30 boost bastırdık 100 tl ye fakat 6.günden sonra boost transfer edildi güven açısından bir problem yaşadıgını görüyorum sonuç olarak kimse bilemez 6 gün sonra boostu transfer edecegini bunda bir hata oldugunu düşünmüyorum güven problemi yaşanmış.
Kendisine ben söyledim bizde 100 tl kaybettik siz anlaştıktan sonra bana yazdı ve ben 30 boost bastırdıgım sunucuma 6 gün sonra başka bir yere transfer edildi boost bundan dolayı şahısın kendisine ben söyledim parayı gönderme diye ben magdur oldum onunda magdur olmasını istemedim senle alakası yok.
Kendisine ben söyledim bizde 100 tl kaybettik siz anlaştıktan sonra bana yazdı ve ben 30 boost bastırdıgım sunucuma 6 gün sonra başka bir yere transfer edildi boost bundan dolayı şahısın kendisine ben söyledim parayı gönderme diye ben magdur oldum onunda magdur olmasını istemedim senle alakası yok.
Piyasada çok var boost satan. Zaten kısa süreli oluyor ben bir rus adamdan alıyorum hem nitro hemde boost 1 ay sıkıntısız oluyor. Yabancılardan almanızı tavsiye ederim.
Öncellikle böyle bi' durumu yaşaman/yaşamanız gerçekten çok üzücü bir olay. Böyle durumlarda dikkatli olup direk discord üzerinden bence almanız gerekmektedir ucuz diye gidip direk ordan almayın yoksa bu şekilde mağdur olabilirsiniz. Konu forum ile alakalı olmayıp başka platformlar aracılığı ile yapılan bi' ticaret olduğu için kapatılmıştır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!