Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın herkese. Ben RP yapmaya bir yerden başlamak istiyorum ve deneyim kazanmak istiyorum. Ama çoğu RP sunucusu belli bir saat RP deneyimi olmayan kişileri almıyor öğrenmek adına nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ?
Günaydın herkese. Ben RP yapmaya bir yerden başlamak istiyorum ve deneyim kazanmak istiyorum. Ama çoğu RP sunucusu belli bir saat RP deneyimi olmayan kişileri almıyor öğrenmek adına nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ?
Rol saatleri boş olay bugünlerde. İster 1000 saat limit olsun oyuncu rpleri 100 saatlik. Ben edrp,eightborn veya u4 sunucularında oynamanı tavsiye ederim. tabi elinden gelirse. Alımları zor