Bu discord ile olan herhangi bir illegal, saldırı olayında alakam yoktur burası eğlendiğimiz bir public olduğu için arkadaşım davet etmişti fakat zamanla ALLAH-U CC ve Kuran-ı Kerim'e küfür edildiğini gördüm ve rahatsız oldum. Kurucusu Ahmet Melih Gürpınara bu durumu bildirdim fakat bana dm yoluyla tekrardan Allahıma kitabıma Atatürküme tüm milli, dini ve manevi değerlerime küfür ederekten bana tehditkar bir tavırla seni ifşalarım seni sanaldan silerim gibi şeyler söyledi korktum. Sesimi çıkaramadım sustum. Sohbet kanalında sürekli ssler paylaşılıyor cc mc varmış herhalde pos cihazı ile kart çalınıyormuş onla birlikte İnternetten harcama yapılıyormuş hiç birşey anlamıyorum ama ama başımın belaya gireceğini biliyorum. Dün gece berhska adlı mağazadan evime ürün geldi ürünün benim sipariş etmediğimi söylediğim halde kargocu zorla verdi. Ve twitch ile alakalı olan konularla uzaktan yakından alakam yoktur. Kesinlikle illegal bişey yapmadım haram para yemem değerlerini koruyan bir insanım. Mümkünse bunlardan kaçınınız. İyi forumlar...