Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mülakatta adeta bir sohbet havası vardı sanki dostlarımla konuşuyormuş gibi... Bunun haricinde yönetim kadrosu çok iyi, scriptler çok güzele benziyor, serverle ilgileniliyor bu kendini çok net bir biçimde belli ediyor. Uzun süredir sabit kalacağım bir sunucu bulma çabasındayım. Ve bu niyetim sonunda gerçeğe dönüşecek gibi.
Mülakatta adeta bir sohbet havası vardı sanki dostlarımla konuşuyormuş gibi... Bunun haricinde yönetim kadrosu çok iyi, scriptler çok güzele benziyor, serverle ilgileniliyor bu kendini çok net bir biçimde belli ediyor. Uzun süredir sabit kalacağım bir sunucu bulma çabasındayım. Ve bu niyetim sonunda gerçeğe dönüşecek gibi.