Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

[RELEASE] Kilolu Temel Paket

• Konbuyu başlatan Ruqen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 47
  • Görüntüleme 8K

Ruqen

Bruh
Yasaklandı
FT Kullanıcı
Discord
Ruqens#7557
Selamlar, önemli birkaç hatayı çözdükten sonra kilolu temel paketi sizlerle paylaşıyorum.

Not: Kilolu dediğime bakmayın gram ile çalışıyor. Normal es_extended kurmadım çünkü.

Paket linki:

VT: (Neden virüs olarak algıladığını bilmiyorum, ancak anladığım kadarıyla fivem'e ait dosyaları algıladı. Eğer dikkatli bakarsanız zaten büyük sistemler (Avast gibi) paketi virüs olarak algılamamış. VT sonucunu görüp "Bu paket vürüslü" dememeniz için :)

Değişiklikler: İlk extendedmode kullanan paket (?)

Peki extendedmode nedir?

Extendedmode esx github'dan dmca takedown yedikten sonra (kanersps essentialmode kodlarını kullandığını söyleyerek bunu github'a bildirdi.) oluşturulan, community fork olarak adlandırılan esx'in değiştirilmiş versiyonudur. Avantajları ve dezavantajlarına göz atalım;

Avantajları:

İçinde sadece exm'de olan fonksiyonlar var,
Onesync uyumlu,
Essentialmode'u destekliyor.
Daha stabil.

Dezavantajları:

Çoğu esx scripti bununla uyumlu değil, kendiniz uyarlamalısınız.

Steam api key ve license key'inizi girip astart.cmd'yi açıp kendi yerinizi belirleyip sql'i kurduktan sonra sunucuyu açabilirsiniz. (Veritabanının ismi "es_extended" olmalıdır.)

Bu kadar, iyi kullanımlar.

Fotoğraflar (Oyun içinden alamadım.)

DF
sen mükemmelsin nasıl entegre etceğimiz hakkında bir video çekecek misin ?

DF
Tabii ki en yakın zamanda :)

DF
arkadaşlar envanterin bir fotoğrafını atarmısınız dc:Ledienn#0978

DF
Harika Reis Kral Paylaşım

DF
Envanterin fotoğrafını veyahut videosunu paylaşırsan konu daha da güzelleşir :)Ayrıca extendedmode'a diğer scriptleri nasıl uyarlayacağımızı söyler misin ? mesela esx_clothesshop database error veriyor .[Ne zaman kıyafet menüsünden alışveriş yapsam para gidiyor kıyafet değişiyor ama cmd'de de database hatası görüyorum

DF
Envanterin fotoğrafını veyahut videosunu paylaşırsan konu daha da güzelleşir :)Ayrıca extendedmode'a diğer scriptleri nasıl uyarlayacağımızı söyler misin ? mesela esx_clothesshop database error veriyor .[Ne zaman kıyafet menüsünden alışveriş yapsam para gidiyor kıyafet değişiyor ama cmd'de de database hatası görüyorum
Arkadaşlar envanter normal. Extendedmode'a uyurlu scriptleri yarın anlatacağım.

DF
merhaba dostum şimdi ben bu pakete disc-inv kurabilirmiyim sıkıntı çıkar mı

DF
hocam ilk extendedmode kullanan paket diye bi tanım yapmanız yanlış olmuş ben zaten hali hazırda satıp kullanıyordum, düzeltirseniz sevinirim. Paylaşımınız süper olmuş ihtiyacı olan arkadaşlar adınada teşekkürlerimi sunarım.

DF
hocam ilk extendedmode kullanan paket diye bi tanım yapmanız yanlış olmuş ben zaten hali hazırda satıp kullanıyordum, düzeltirseniz sevinirim. Paylaşımınız süper olmuş ihtiyacı olan arkadaşlar adınada teşekkürlerimi sunarım.
Sanırım (?) işaretini görmemişsiniz. Emin olmadığım için kesinlik belirtmedim zaten :) teşekkür ederim güzel yorumun için

DF
Son düzenleme:
Dostlar exm uyumlu scriptler için buradaki scriptleri kullanın. ESX-ORG githubındaki scriptler uyumsuz.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!