Scripti aktif kullanan kaç kişi olduğunu veya dupe sorunları olup olmadığını bilemem, satışa çıkardığın ilk günden sonra onlarca kez o scriptte hem hata fix hem dupe fix için beraber de oturduk, çalıştık. En son da 2 adet büyük dupe yöntemini fixleyip yine sana ilettim kodu. Table.Remove'larda yaşadığın sorunlar üzerine onlarca kez oturduk. Yeterli bilgi birikimine sahip olup olmamak değil olay, buna bu şekilde bakmıyorum zaten.
2. konu LevelSistemi; Salak değilim, yukarıda da dediğim gibi eyleme bir eylem olarak yapılmış bir durumdur. Discord'umda karalistede falan bile değilsin, her yeri her hareketi takip edebiliyorsun zaten. Hiçbir şey de sonsuza kadar gizli durmaz. Çıkacağı günü bekliyordum. Mesajlarınızda ben zaten uzun zamandır pek samimiyet görmüyorum. Özelden reklam konusunda da kavga çıkarmaya yer aramalar bu konuda gerekenleri gösterdi bana.
Yapılan işlerdeki ekstrem özgüven konusunda ise tüm FiveM Türkiye'i şaşkınlıkla izliyorum. 2 gün önce sorun yaşarken mazlum olan, ortalığı toparlamaya çalışan herkes 2 gün sonra durumlarından "zapzap hosting noldu yattın aşağı? Oh kardeşim hadi fixle yiyorsa!" gibi laflar attığı sürece hiç kimse bana pek samimi gelmiyor.
Sunucuda toplamda 2600 tane ban var, 700 tanesi SQL / OtoBan, 1900 tanesi de arkadaşların bugün girip sniper dağıtması gibi manuel banlar haberin olsun.
Reklam konusundaysa tekrar ve tekrar söylüyorum, özelden de yazdım sana. O reklam metni zamanında S3'ü kendi oyuncumuza ilk tanıtırken kullandığımız, kendi tüm eski sunucularımızın discord'larından eski oyuncularımızı çekmek için attığımız, V2 sunucuları gibi dost sunuculara attığımız reklam metnidir. Sunucumuzda aktif olarak başka sunucuların yönetimi olarak oynayan 7 ekip vardır, 25'den fazla da totalde olmuştur. Kimseye helehele başka bir zombi sunucusuna gidip oyuncu çekme derdimiz yoktur.