Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Modelleme konusunda bilgilisiniz fakat entegrasyon konusunda sorunlar yaşıyorsunuz. Galata kulesinin detayları renkleri vs eğer bu kadar ise pek olmamış. Çevre düzenlemesi de yapılabilir.
Modelleme konusunda bilgilisiniz fakat entegrasyon konusunda sorunlar yaşıyorsunuz. Galata kulesinin detayları renkleri vs eğer bu kadar ise pek olmamış. Çevre düzenlemesi de yapılabilir.
Değerli yorumun için teşekkür ederim dostum kaplamalarını koymadan test için entegre ettik yorumdada belirttim zaten test olduğunu kaplamaları hepsinin birebir olucak
Size ulaşabileceğim bir discord var mı ? Scripting konusunda size çok yardımcı olmak isterim. Forum hesabımdan konularıma ve yaptığım projelerime göz atabilirsiniz. Ulaşmak isterseniz discordum : Furkan4#4341.