Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dürüst olmak gerekirse sunucuya hile girdiğinde bizzat hile denemek istedim bende ve fivem'ın en çöp ban yedirten hilesi bile çalıştı kendime füze bile bastım Raider
Dürüst olmak gerekirse sunucuya hile girdiğinde bizzat hile denemek istedim bende ve fivem'ın en çöp ban yedirten hilesi bile çalıştı kendime füze bile bastım Raider
Vaat ettiği şeylerin hiçbiri düzgün çalışmıyor. 1 haftadır oyuncuların banını kaldırmakla uğraşıyorum. Oyuncular kendi kendine ban atıyor olarak gösteriyor.
Kendisi yaştan ve olgunluktan bahsediyor ama müşterileri ile dalga geçer biçimde konuşuyor. Yaşın önemli olmadığını belki bir gün öğrenir. Yaşı oldukça büyükmüş arkadaşın bir de öyle söylüyor
@here ve @everyone ekstra olarak size özel mesaj attım konuyla ilgili kendi sunucum gibi ilgilendim fakat düzeltme yapmadınız, bor1s ile konuyu görüşebilirsin ?
Ağa senin pakedin cöp baktım elimde varda cöp paketindemi bu anticheati denenin ben niye sıkıntı yasamıyorum veya benim müsterilerim sıkıntı yasamıyor sorunu kendinde ara ilk önce millete suç atmadan önce raiderde millete senin yaptıgın gibi calındı paketmi satsın
Ağa senin pakedin cöp baktım elimde varda cöp paketindemi bu anticheati denenin ben niye sıkıntı yasamıyorum veya benim müsterilerim sıkıntı yasamıyor sorunu kendinde ara ilk önce millete suç atmadan önce raiderde millete senin yaptıgın gibi calındı paketmi satsın
Konuyla alakanız yok farklı konulara girerek saçma yorumlar yapıyorsunuz. Kimseye çalıntı paket vs. sattığım yok o paketi yaparken yanımda olan insanlar da vardı ama belli ki dün yapmak istediği şeyleri beceremeyip bana yazan adam burada racon keser olmuş bana sökmez o yüzden uza. Paketin çalıntı olduğunu da kanıtla görelim.
Konuyla alakanız yok farklı konulara girerek saçma yorumlar yapıyorsunuz. Kimseye çalıntı paket vs. sattığım yok o paketi yaparken yanımda olan insanlar da vardı ama belli ki dün yapmak istediği şeyleri beceremeyip bana yazan adam burada racon keser olmuş bana sökmez o yüzden uza
Godmode ve Noclip icin, size garanti vermedim zaten bunun garantisini, global de en iyi olarak gördüğünüz anticheat bile veremez, biz sunucu tarafının garantisini veriyoruz singleplayer kısmı icin zamanla güncelleme bazlı calışıyoruz, algoritması direkt olarak fix atmaya müsait değil.
Konuyla alakanız yok farklı konulara girerek saçma yorumlar yapıyorsunuz. Kimseye çalıntı paket vs. sattığım yok o paketi yaparken yanımda olan insanlar da vardı ama belli ki dün yapmak istediği şeyleri beceremeyip bana yazan adam burada racon keser olmuş bana sökmez o yüzden uza. Paketin çalıntı olduğunu da kanıtla görelim.
Bu arada god mode ve noclip'i ben %100 engelleyebiliyorum fakat paketinizde yapılması gereken tonlarca ayar bulunuyor. Bunu hiç bir anti-hilenin engellemesini bekleyemezsiniz. Anti - hile engeller sizin bazı sistemleriniz eğer kişiye god ve noclip veriyorsa (noclip'i kamera açısı olarak düşünün) sizin sistemleriniz kullanan her oyuncuyu yasaklar