Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Raider Çöp Anti - Cheat

• Konbuyu başlatan Üye silindi 7923
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 42
  • Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dürüst olmak gerekirse sunucuya hile girdiğinde bizzat hile denemek istedim bende ve fivem'ın en çöp ban yedirten hilesi bile çalıştı kendime füze bile bastım Raider Raider

DF
Lütfen o zaman temiz kurulum gerçekleştirin hataları giderin , god mode ve noclip kısmında garanti vermedi ise bir şey bu vaat edilmemiştir.

Vaat edilen aynı zamanda hile korumasının engellenmediği ne var acaba ? @Kaves

DF
Dürüst olmak gerekirse sunucuya hile girdiğinde bizzat hile denemek istedim bende ve fivem'ın en çöp ban yedirten hilesi bile çalıştı kendime füze bile bastım Raider Raider
Peki o füzeyi kullanmayı denedin mi? dll ve singleplayer hileler hakkında konuşuyoruz hala bana extrem restart attırıcak olaylar hakkında bilgi ver.

DF
Vaat ettiği şeylerin hiçbiri düzgün çalışmıyor. 1 haftadır oyuncuların banını kaldırmakla uğraşıyorum. Oyuncular kendi kendine ban atıyor olarak gösteriyor.

DF
Kendisi yaştan ve olgunluktan bahsediyor ama müşterileri ile dalga geçer biçimde konuşuyor. Yaşın önemli olmadığını belki bir gün öğrenir. Yaşı oldukça büyükmüş arkadaşın bir de öyle söylüyor :D

DF
Ban açmak ile uğraşmamak icin, cektiğim video ve bilgilendirme amaçlı yazdığım şeyleri incelemelisin Kaves, eğer yapamıyorsan bana ulaşmalısın ha?
45202

DF
Kurulumu yapan sensin? Bunlarla alakalı bir bilgi gelmedi bize?

DF
Kurulumu yapan sensin? Bunlarla alakalı bir bilgi gelmedi bize?
@here ve @everyone ekstra olarak size özel mesaj attım konuyla ilgili kendi sunucum gibi ilgilendim fakat düzeltme yapmadınız, bor1s ile konuyu görüşebilirsin ?

DF
Tamam hadi ban konusunda haklı ol diğer sorunlara ne diyeceksin?

DF
Ağa senin pakedin cöp baktım elimde varda cöp paketindemi bu anticheati denenin ben niye sıkıntı yasamıyorum veya benim müsterilerim sıkıntı yasamıyor sorunu kendinde ara ilk önce millete suç atmadan önce raiderde millete senin yaptıgın gibi calındı paketmi satsın

DF
Ağa senin pakedin cöp baktım elimde varda cöp paketindemi bu anticheati denenin ben niye sıkıntı yasamıyorum veya benim müsterilerim sıkıntı yasamıyor sorunu kendinde ara ilk önce millete suç atmadan önce raiderde millete senin yaptıgın gibi calındı paketmi satsın
Konuyla alakanız yok farklı konulara girerek saçma yorumlar yapıyorsunuz. Kimseye çalıntı paket vs. sattığım yok o paketi yaparken yanımda olan insanlar da vardı ama belli ki dün yapmak istediği şeyleri beceremeyip bana yazan adam burada racon keser olmuş :D bana sökmez o yüzden uza. Paketin çalıntı olduğunu da kanıtla görelim.

DF
Konuyla alakanız yok farklı konulara girerek saçma yorumlar yapıyorsunuz. Kimseye çalıntı paket vs. sattığım yok o paketi yaparken yanımda olan insanlar da vardı ama belli ki dün yapmak istediği şeyleri beceremeyip bana yazan adam burada racon keser olmuş :D bana sökmez o yüzden uza
Godmode ve Noclip icin, size garanti vermedim zaten bunun garantisini, global de en iyi olarak gördüğünüz anticheat bile veremez, biz sunucu tarafının garantisini veriyoruz singleplayer kısmı icin zamanla güncelleme bazlı calışıyoruz, algoritması direkt olarak fix atmaya müsait değil.

DF
Konuyla alakanız yok farklı konulara girerek saçma yorumlar yapıyorsunuz. Kimseye çalıntı paket vs. sattığım yok o paketi yaparken yanımda olan insanlar da vardı ama belli ki dün yapmak istediği şeyleri beceremeyip bana yazan adam burada racon keser olmuş :D bana sökmez o yüzden uza. Paketin çalıntı olduğunu da kanıtla görelim.
Bu arada god mode ve noclip'i ben %100 engelleyebiliyorum fakat paketinizde yapılması gereken tonlarca ayar bulunuyor. Bunu hiç bir anti-hilenin engellemesini bekleyemezsiniz. Anti - hile engeller sizin bazı sistemleriniz eğer kişiye god ve noclip veriyorsa (noclip'i kamera açısı olarak düşünün) sizin sistemleriniz kullanan her oyuncuyu yasaklar

DF
neyse reyidır abi en iyi sensin oke

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!