Dostum evet benzerlik varmı var. Ancak herkesin yapabileceği sadece basit şu kısımlar alınmış gibi.Dostum githubumda ki repolari incelersen bu scriptin zaten ne kadar gereksiz oldugunu anlarsin fakat kimse benim yazdigim seyi kendim yazdim diye paylasamaz 3 satirda olsa 3000 satirda olsa fark etmez.Bende fivemi biraktim full stack web developer olarak devam ediyorum fakat yazdigim bir seyin direk kendininmiş gibi paylasilmasi ve bu konunun kapatilmamasi cok sinir bozucu dostum.Ayrica bu arkadasa zamaninda o kadar karsiliksiz yardim etmeme ragmen bana gelip burda kudurmuşsun gibi seyler diyemez maalesef o yuzden sinirimi maruz gör.
Ki zaten şu zamandada kimsenin bu tarz satırları kendi yazıcağını düşünmüyorum. Herkes bir scriptten bulup yapıştırıyor ancak geri kalan kısımları kendisi yazıyor ve zaten bu kısımlar hariç hiç bir kısımın senin scriptindeki ile uzaktan yakından alakası yok. Zaten bu kısımlarda bulunmayacak kısımlar değil. Gereksiz bir linç girişimi içerisinde bulunduğunu düşünüyorum. Bu arada raider knkm +rep.