Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum arkadaş satıyor insanlarda gerçekten bilgisi var mı diye kontrol etmek istiyor. Bu kadar basit ne yaptığını söylemeyecek sadece kısasıdan bir bilgi geçecek
Dostum arkadaş satıyor insanlarda gerçekten bilgisi var mı diye kontrol etmek istiyor. Bu kadar basit ne yaptığını söylemeyecek sadece kısasıdan bir bilgi geçecek
Bunları fixletirken babasının hayrına fixlemediler paralarını verdim sıkıntı olacağını sanmıyorum ve bunun hakkında danışmak zorunda değilim emeğini karşılığını aldılar çünkü
Bunları fixletirken babasının hayrına fixlemediler paralarını verdim sıkıntı olacağını sanmıyorum ve bunun hakkında danışmak zorunda değilim emeğini karşılığını aldılar çünkü
Rotto Herhangi bir konuşmamız da dolandırma konusu geçti mi peki para bende ön planda olduğunu düşünüyor musun bir şeye yardım ettiğinde sana envanteri atmadım mı kanka?
Rotto Herhangi bir konuşmamız da dolandırma konusu geçti mi peki para bende ön planda olduğunu düşünüyor musun bir şeye yardım ettiğinde sana envanteri atmadım mı kanka?
Herhangi bir şekilde dolandırma mevzusu olacağını düşünmüyorum arkadaşlar, karşılıksız bir şekilde kod satırı attım. Hatası fixlenince ben scripti talep etmiyor olmamama rağmen ücretsiz bir şekilde benimle paylaştı.