Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket[QBCore] WILD x NKO | Güncel QBCore Temel Paket
kral öncellikle emeğinize sağlık mük paket ama "c" tuşuyla arkaya bakamıyorum disablecontrolaction sadece kelepçede var diye gördüm.
polis garajının blipi çıkmıyor garaj önünde tpm atıyorum yinede yok
telefonda fotoğraf çekerken takılıyor sorun benden mi paketten mi kaynaklı bunlar
kral öncellikle emeğinize sağlık mük paket ama "c" tuşuyla arkaya bakamıyorum disablecontrolaction sadece kelepçede var diye gördüm.
polis garajının blipi çıkmıyor garaj önünde tpm atıyorum yinede yok
telefonda fotoğraf çekerken takılıyor sorun benden mi paketten mi kaynaklı bunlar
billing sistemiyle alakalı bir sıkıntı mevcut sanırım fatura kesmeye çalıştığım zaman karşı tarafın idsini girdiğim halde kendine fatura kesemezsin gibi bir uyarı veriyor yukarıda ama kendi idmi girdiğim zaman kendime fatura kesiyorum ve telefonun faturalar kısmına düşüyor karşı tarafa fatura kesemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim acaba