Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben olmadım dostum siz kendinizi rezil ediyosunuz kendinizi bişey zannediyosunuz la gram umrumda değilsiniz sattığım kadar sattım sen evinde oturum forumlara leak demeye devam bro
Ben olmadım dostum siz kendinizi rezil ediyosunuz kendinizi bişey zannediyosunuz la gram umrumda değilsiniz sattığım kadar sattım sen evinde oturum forumlara leak demeye devam bro
ahahah 2 3 kuruş para kazanınca nasıl götü kalkmış dkhljhkfgmhadfşlhdöhgdfşiglkdafögşadflgdfö ya bırakın bu işleri amk gidin adam gibi kendi scriptlerinizi yazın
ahahah 2 3 kuruş para kazanınca nasıl götü kalkmış dkhljhkfgmhadfşlhdöhgdfşiglkdafögşadflgdfö ya bırakın bu işleri amk gidin adam gibi kendi scriptlerinizi yazın