Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüQb-inventory'de farklı css geçtiğimde envanteri kapatmak istediğimde mousem buga giriyor.
İndirdiğim temel paketteki cssi beğenmemiştim ve 1-2 tane css bulmuştum ilkini denedim başlıktaki sorun çıktı cssden kaynaklıdır diye 2. yi denedim fakat gene aynı hata oldu neyden kaynaklı anlayamadım yardımcı olabilirmisiniz.
html/js/app.js dosyasının içinde 'htt ps://qb-inventory/UseItem' bunun gibi yazı olması lazım ya qb_inventory'dir ya da qb-inventory burda yazana göre envanterinin ismini değiştirirsen sıkıntı çözülecektir. link olarak algıladığı için boşluk bıraktım
html/js/app.js dosyasının içinde 'htt ps://qb-inventory/UseItem' bunun gibi yazı olması lazım ya qb_inventory'dir ya da qb-inventory burda yazana göre envanterinin ismini değiştirirsen sıkıntı çözülecektir. link olarak algıladığı için boşluk bıraktım
sağol dostum oldu bide birşey daha sorucam bi itemi envanterimde başka slotlara atınca veya birşeyi kullana sürükleyince kullanın rengi grileşiyor onu nasıl hallediceğimi biliyormusun?
sağol dostum oldu bide birşey daha sorucam bi itemi envanterimde başka slotlara atınca veya birşeyi kullana sürükleyince kullanın rengi grileşiyor onu nasıl hallediceğimi biliyormusun?