Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucu ArıyoruzPolislik için Roleplay sunucusu arıyorum
Merhaba. Ben polislikte her gün aktiflik gösterme zorunluluğu olmayan, basit sistem üzerine kurulu, lincoln devriye atılan rahat sunucu arıyorum bildiğiniz bir sunucu var mı?
Merhaba, sen de HardRP anlayışını benimsemiş, gerçekçi ekonomisi olan sosyal bir sunucuda rol yapmak istemez misin? Yüksek FPS optimizasyonu ile akıcı bir roleplay deneyimi yaşamak istersen aramıza katıl! Üstelik bir ekibin varsa onlarla birlikte katılabilirsin! //
//
Merhaba. Ben polislikte her gün aktiflik gösterme zorunluluğu olmayan, basit sistem üzerine kurulu, lincoln devriye atılan rahat sunucu arıyorum bildiğiniz bir sunucu var mı?
END V - NEW GB & GÜNCEL MÜKEMMEL SKRİPTLER & TEMİZ SOSYAL RP. ENDV
Dostum selam. Sunucuyu 5-6 gün önce aktif ettik. Aktif olarak ekip arıyoruz. Sunucumuz sosyal rp paket üzerine gelişmiş sistemler, gelişmiş kıyafet paketleri, gelişmiş mekanik sistemi, mdt vs. tamamen güncel new qb'dir. İlgilenirseniz discord.gg/endv olarak sizi bekliyoruz. xayibogantr'e ulaşabilirsin.