Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Veritabanında ki job_grades kısmında bulunan polis permlerinin name kısmında ki isimlerle esx_policejob/config.lua da ki vehicles kısmında bulunan tabloların isimleri uyuşmadığı için hata veriyor. job_grades tablosunda ki polis permlerinin ekran alıntısını ve esx_policejob/config.lua da ki vehicles kısmının ekran alıntısını paylaşırsanız yardımcı olayım.
Veritabanında ki job_grades kısmında bulunan polis permlerinin name kısmında ki isimlerle esx_policejob/config.lua da ki vehicles kısmında bulunan tabloların isimleri uyuşmadığı için hata veriyor. job_grades tablosunda ki polis permlerinin ekran alıntısını ve esx_policejob/config.lua da ki vehicles kısmının ekran alıntısını paylaşırsanız yardımcı olayım.
Veri tabanında bulunan name kısmında ki Türkçe rütbeleri silin daha sonra stajyer memur = police1 olacak şeklinde güncelleyin gördüğünüz gibi vehicles tablosunda police1, police2 diye gidiyor ama veri tabanında Stajyer memur , Memur diye gidiyor bunların birbirine eşit olması gerekiyor.
veri tabanında ki "name" kısmının aynısı config dosyasında da olmalı. İsterseniz stajyer memur ve memuru police1 yapabilirsiniz böylelikle yerden tasarruf edersiniz
Arkadaşlar Konu @Kaves'inde yardımıyla çözüldü esx_policejob 'u değiştirdim Datalardan eskilerini düzgünce silip yenilerini okuttum sizlerede düzgün çalışan jobu söyle bırakıyorum iyi forumlar