Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 aydır X5660 İşlemcili makine ve TS3 Hizmeti kullanıyorum fiyat performans olarak en iyisi diyebilirim destek taleplerini de hızlı şekilde geri dönüş yapıyorlar. Gayet memnunum hayırlı satışlar.
Gerçekten bu işi hakkıyla yapan nadir Hosting'lerden birisi gözünüz kapalı gönlünüz rahat alışveriş yapabilirsiniz ben çok memnunum teşekkürler. phchosting
8 Core Xeon E5 V2 8 Gb Bir Makina Aldım Hız Açısından Hızlı Teslim Edilmişti Fakat Makina Çöptü 10 Kişi Üzerinde Makina Sapıtmaya Başlıyordu Ve Günlük 1 2 Saat Kesilmeler Yaşıyorduk
8 Core Xeon E5 V2 8 Gb Bir Makina Aldım Hız Açısından Hızlı Teslim Edilmişti Fakat Makina Çöptü 10 Kişi Üzerinde Makina Sapıtmaya Başlıyordu Ve Günlük 1 2 Saat Kesilmeler Yaşıyorduk
Serhat adlı müşterimiz, özel mesaj yolu ile firmamıza hakaret ve küfür ettiği için bu tür bir yorum atmıştır. Tarafımdan sorunsuz bir şekilde hizmet aldılar. Şahsi meseleler için özelden küfür ederek burada firma ismimizi kötülemek amacı ile bu yorumu göndermiştir. Kendisinin ettiği sesli hakaretler kayıt altına alınmış ve bir kesinti yaşamadığı
halde firma ismimizi kötülemekten dolayı tutanak tutulmuştur.
Serhat adlı müşterimiz, özel mesaj yolu ile firmamıza hakaret ve küfür ettiği için bu tür bir yorum atmıştır. Tarafımdan sorunsuz bir şekilde hizmet aldılar. Şahsi meseleler için özelden küfür ederek burada firma ismimizi kötülemek amacı ile bu yorumu göndermiştir. Kendisinin ettiği sesli hakaretler kayıt altına alınmış ve bir kesinti yaşamadığı
halde firma ismimizi kötülemekten dolayı tutanak tutulmuştur.
İsterseniz Şahsi Meseleye Dökmeyelim İşi Cidden Makinanızda Kesintiler Yaşadım Ve Video Kaydında Var Kişisel Bilgilerim İle Firma Sahibi Tarafından Tehdit Edildim