Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz , tam anlayamadım dediğine göre disc inventory kullanıyorsunuz 100 100 dağılıyor dediğiniz de 1 slotta 100 adet para oluyor buda limite giriyor limit ayarlarını kontrol ediniz.
bu sorunu bende yaşadım mesela limiti ayarlıyorsunuz ama yineden max 100 alıyor ne kadar ayarlarsanız ayarlayın o 100 tek tek slotlara ayrılıyor 2000 dolar verirsen 20 slot doluyor ancak datada herhangi bir ayar sıkıntısı gözükmüyor
bu sorunu bende yaşadım mesela limiti ayarlıyorsunuz ama yineden max 100 alıyor ne kadar ayarlarsanız ayarlayın o 100 tek tek slotlara ayrılıyor 2000 dolar verirsen 20 slot doluyor ancak datada herhangi bir ayar sıkıntısı gözükmüyor