Selamlar üzerinde çalışmış olduğum banka sisteminin tanıtımını sizlerle paylaşacağım script hala geliştirme aşamasındadır fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Paylaşma veya satma konusunu şuan düşünmedim tamamlanınca istek olursa forumda paylaşabilirim.
Mevcut özellikler :
- Uniq item sistemine entegredir her item’in kendine özel numarası vardır.
- IBAN hesap sistemi vardır. Para transferi için id değil herkese özel sabit bir IBAN oluşturulur onun üzerinden transfer gerçekleşir.
- Her hesaba özel şifre koyma özelliği vardır.
- Başkası sizin kartınızı alırsa şifresini biliyorsa istediği gibi kullanabilir.
- Çalınan kartları banka şubesine gidip belli bir ücret karşılığında iptal ettirebilirsiniz, iptalden sonra size yeni kart verilir.
- İllegal hesap sistemi mevcuttur hesap hareketleri polis tarafından tespit edilemez sahibi anonim olarak gözükür fakat o hesaba ait tek bir kart vardır onu kaybederseniz hesabınıza asla erişim sağlayamazsınız. Bu yüzden kart sahibi illegal kartını dikkatli taşımalıdır.
- Polisler bankadan isim ve Iban üzerinden sorgu yapabilir hesapları bloke edebilir veya yüksek miktarda işlem yapan hesapları görüntüleyebilir.
- Hesabınıza yanlış girişlerde telefonunuza bildirim gelmektedir.
- Yapılan işlemlerde telefonunuza bildirim gelmektedir.
Gelecek özellikler :
- Faturaları görüntüleme ve ödeme.
- Hesap geçmişini görüntüleme.
- Oyuncunun kimlik resmini girişte veya menude bir yerde gösterme.
Tanıtım videosunu YouTube kanalımda daha önceden paylaşmıştım bazı özellikler videoda olmayabilir.